top of page

Proč to sakra tak dlouho trvá?


Věřím, že tato otázka naskočila mnoha z Vás, kdo čekáte, nebo jste čekali na své objednávky.


Nechci tu psát o tom, jak děti to a děti tamto, já byla nemocná.... to si dokáže asi každý představit, že tyto okolnosti vždy řádně zamíchají sebepečlivěji připraveným plánem.


Mám diář, na konci loňského roku jsem si jej krásně vyplnila podle došlých objednávek. Naplánovala jsem si dokonce volné víkendy - jednak jsem je už fakt potřebovala a jednak to byla taková pojistka pro případ, že prostě něco vybuchne a budu potřebovat něco dohnat, nahnat a podobně. Představa hezká, realita samozřejmě jiná...




A zde je 5 důvodů, proč TO TAK DLOUHO TRVÁ:


Neovlivnitelný rozbíječ plánu č. 1

Ačkoliv to nechci házet na děti a nemoci, tak šesesát pracovních dnů od začátku roku vzalo za své, nebo bylo značně neproduktivních díky střídajícím se nemocem, což je vcelku nezvyklý jev v naší domácnosti.


Roztříštěnost coby rozbíječ plánu č. 2

Neměla jsem eshop, objednávky přicházely z různých směrů - messenger osobní, firemní, direct, mail... jelikož často vše čtu a odpovídám v poklusu v telefonu, stalo se, že jsem někdy nějakou konverzaci neoznačila, no a večer už do diáře nenapsala a konverzace s objednávkou prostě někam zapadla. Ale i toto se už změnilo a objednávky přijímám výhradně přes eshop.


Nedostatek schopnosti sledovat realitu okolo jako rozbíječ plánu č. 3

3. Nezařadila jsem do plánu také nečekané povinnosti, jako zařídit nějaké pochůzky pro babičku, že musím taky chodit po úřadech a že tam na mne nikdo nečeká, naopak já musím čekat v řadě...


Nerozhodnost coby rozbíječ plánu č. 4

4. Ještě jsem tak trochu vykonávala svou předchozí profesi, a proto, že se na dvou židlích špatně sedí a čas není nafukovací a přichází nečekané úkoly, tak tuto záležitost jsem si už odškrtla a dva měsíce už to je pro mne jen Kostka.


No comment rozbíječ plánu č. 5

5. Přecenila jsem svoje síly? Možná. Asi jsem nepočítala s tím, že občas také má člověk kopr....




Co říci závěrem - mám chyby, nejsem superžena, ale pracuju na sobě a snad to bude brzo fajn....no a pak si dám i to mojito ;-)

75 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page