top of page

Tak jak je to s tím stopstavem!?



Čekáte.... čekáte opravdu dlouho.... je to děsná otrava....máte můj neskonalý obdiv. Já, jakožto děsně netrpělivý člověk (ale od doby narození prvního dítěte na tom opravdu pracuju), bych nečekala. Chci všechno ideálně včera.


Tento přístup u mě způsobuje vlastně konstantní stres, protože jakýsi pocit odpovědnosti mi nedá spát, když něco slíbím. Pak mi v tom množství zpráv v messengeru, directu, mailu, chatu, sms prostě něco uteče. Odnáší to všichni okolo. Do toho všeho se v posledních měsících objevují zásahy vyšší moci v nezdravé frekvenci.


Ve výhledu následujících blízkých měsíců nás čeká v dílně rozšíření prostor. Zas. Už jsme se dvakrát stěhovali a už nám to zas nestačí. Můj čas tedy bude patřit i stavebním úpravám, přesunům a organizaci, navíc musím dokončit objednávky, které byly vytvořeny do deadlinu - tedy do 10.1.2021......a s důvody bych mohla pokračovat, ale bylo by to už tak dost nudné čtení :-)


Takže jak z toho ven? Dočasně pozastavuji výrobu na termín. Jinak řečeno - nevím, kdy to bude. Tato situace se nevztahuje na věci, které z podstatné části vyrábí někdo jiný, než já osobně.


Dobu dodání tak můžu garantovat u tapet, samolepek, plakátů, textilu, kufříků a věcí, které jsou na eshopu označeny v názvu SKLADEM.


Neobjednávejte proto jiné položky, pokud tedy nemáte svatou trpělivost, nebo je vám jedno, kdy balík přijde.


Toto platí od na objednávky vytvořené 11. 1. 2021 do odvolání.


Děkuji Vám, že jste se mnou, Vaše podpora je pro mě důležitá.


234 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page